Niklas Häll med sin första VLOG!

Gilla denna video
27 februari, 2017

Niklas Häll aka Mymh13 börjar vlogga!! yeaaaaaah

Niklas ord:

”Hej! Ett litet klipp med tips om hur du lyckas få in lite spinnfiskepass innan isarna släpper. Abstinensen för stor? Du vill bara ha frisk luft? Var hittar man säkrast öppet vatten?

Ni får följa med mig på mitt 11e fiskepass för året, på jakt efter mer gäddor till min 100-utmaning!

Temperaturen var -1 till -2 grader, 3m/s västlig vind och rätt stabilt lufttryck runt 1005. Större delen av dagen hade varit ca +1 grad och strålande solsken.

Musiken har jag lånat från Spiral, ett album som heter Hands On II och låten heter Cirdan – Mars Invaders.”

 

DELA

Du gillar nog detta...

Nyhet Lowrance Carbon

2

The Lowrance® HDS-12 Carbon features a new 12-inch ultra-clear SolarMAX™ HD multi-touch display using high-bright LED backlighting and advanced anti-reflective coatings to create wider viewing angles in any lighting condition. DELA

DELA

Totos vlog #15

2

I denna vlogg målar jag upp en kapsylöppnare som jag kommer lotta ut till er som följer mig på facebook och youtube lite längre fram i vår! DELA

DELA

Angsmo #7 – Arga gäddor i Blekinge

5

En färsk vlog där jag tillsammans med Max och Henrik jagar arga gäddor i havet på Blekinges kust. Ett underbart pass med stenhårda hugg. hoppas ni gillar den. Beten: Gedifighters Hollowpoint https://www.youtube.com/user/jazzmtas Wolfcreekshad http://www.sporting.se/22999-wolfcree… Nettellaken v1 https://nettelbaits.se/ Abu atom Buster jerk 5 Spö:’

DELA