Robbo #24 Manly way to fish

Gilla denna video
11 maj, 2016

Vilken teknik vinner? Handlina eller flötestrolling? I denna VLOG så drar jag och träffar Aremyr på Sävelången efter att han slagit en signal när jag åkte hem från jobbet. Vi kör lite borre fiske med nors. Aremyr lär sig ett bra knep till Lowrance ekolod, visar upp sin hembyggda kastplatå med coola fack och jag får testa att trolla med mitt Veracity och MGXtreme. En otroligt trevlig kväll med en trevlig pojk (jag) och hans ohängde polare (Aremyr).

DELA

Du gillar nog detta...

Robbo #20 Att vada eller inte vada

1

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! I denna VLOG så tar jag en vadartur till ett grundflak jag brukar fiska av varje vår. Jag testar Svartzonker Sweden nya Stealthfärg Dark night, eller Night Sky.. kan fortfarande inte lära mig namnet, men den levererar

DELA

Robbo #5

0

Jag besöker Norge – Villmarksbutikken och min mycket gode vän – Pikewallis! DELA

DELA

Robbo #60 – Spiderwire Smooth Talk

20

1 Januari 2017 – Spiderwire staelth smooth Detta är första min första VLOG 2017 och nummer 60 sedan jag började för i mars förra året. Idag skall vi snacka linor som jag använder och varför jag använder dem! Schysst va? Jag

DELA