Robbo #33 Farsan jag behöver dig

Gilla denna video
16 juni, 2016

Robbos Tackelsnack VLOG #33 – Farsan jag behöver dig. Den här låten går förbi alla tankar och slår mig som en kanonkula rakt på gråtnerven. Det finns hundratals låtar om kärlek till sin mor. Men det finns få låtar som tar tag i ämnet att älska sin far. Ni som växte upp på 70 och 80-talet kan nog känna igen er. Min pappa jobbade mycket, men de stunder jag hade med honom när vi fiskade torsk eller satte upp förtält bara han och jag ihop betyder mycket idag. Precis som jag vill ge mina barn så mycket av mig jag bara kan idag för jag jobbar mycket jag med.

För några år sedan valde jag att ägna mer tid åt min familj eller dela mycket mer av mig och mitt intresse. jag har belyst det tidigare…De tror att vi bara fiskar.. men det är så mycket mer än så! Pappa behöver er!! Denna låt är skriven av min otroligt goda och gamla vän Hessam och ni hittar den på spotify här: https://open.spotify.com/track/4zjbtR… lyssna och njut.. många gånger!!!

DELA

Du gillar nog detta...

Robbo #16 påsksång

0

Tackelsnack VLOG #16. Glad påsk på er allihopa! Bjuder på en liten sång utav Trace Adkins som handlar om hur det är att fiska med sina barn och anledningen till att man gör det. Kvalitetstid de luxe. Håll till godo

DELA

Robbos Nextline 460

3

Här har ni en liten snutt som visar min båt! Min helt grymma fiskemaskin Nextline 460 DELA

DELA

Nyttfiske Avsnitt 5 2012 – Doftämnen

1

VÄLKOMNA TILL AVSNITT 5. VI PRATAR DOFTÄMNEN, COOLA DRAG, HUMMINBIRDS NYA TOKFRÄCKA PRODUKT OCH MYCKET MER. Gilla oss på facebook och var med i utlottningen av massa roliga produkter. DELA

DELA