Robbo #33 Farsan jag behöver dig

Gilla denna video
16 juni, 2016

Robbos Tackelsnack VLOG #33 – Farsan jag behöver dig. Den här låten går förbi alla tankar och slår mig som en kanonkula rakt på gråtnerven. Det finns hundratals låtar om kärlek till sin mor. Men det finns få låtar som tar tag i ämnet att älska sin far. Ni som växte upp på 70 och 80-talet kan nog känna igen er. Min pappa jobbade mycket, men de stunder jag hade med honom när vi fiskade torsk eller satte upp förtält bara han och jag ihop betyder mycket idag. Precis som jag vill ge mina barn så mycket av mig jag bara kan idag för jag jobbar mycket jag med.

För några år sedan valde jag att ägna mer tid åt min familj eller dela mycket mer av mig och mitt intresse. jag har belyst det tidigare…De tror att vi bara fiskar.. men det är så mycket mer än så! Pappa behöver er!! Denna låt är skriven av min otroligt goda och gamla vän Hessam och ni hittar den på spotify här: https://open.spotify.com/track/4zjbtR… lyssna och njut.. många gånger!!!

DELA

Du gillar nog detta...

Robbo #61 – Danmark och ABU VERDICT

5

ABU Verdict 40-120 8,6 fot Vilket underbart spö! jag är kär i mitt nya Abu Verdict 40-120! Jag kollade in väderlekrapporterna och de sa -15 de kommande dagarna så jag flydde landet. Jag satte mig i bilen kl 04.00 och begav

DELA

Nyttfiske Avsnitt 12 2012

1

Säsong 2 – avsnitt 2 – 2012 VARNING !!!! I detta avsnitt förekommer det ENDAST 2 st svordomar! …. vi hälsar på Frédéric Jullian för en intervju på El-Ge sportfiske i göteborg. Freddie är världens i särklass duktigaste Finessefiskare och

DELA

Robbo #28 Fiska med Robbo

1

Jag och Emil sticker ut och kör lite gäddvertikal och lite trolling efter gädda. Det funkar finfint. I denna VLOG visar jag även upp ett otroligt fräckt bete, utlyser en cool tävling och snackar om Insight Genesis. Titta och Njut!

DELA