Robbo #33 Farsan jag behöver dig

Gilla denna video
16 juni, 2016

Robbos Tackelsnack VLOG #33 – Farsan jag behöver dig. Den här låten går förbi alla tankar och slår mig som en kanonkula rakt på gråtnerven. Det finns hundratals låtar om kärlek till sin mor. Men det finns få låtar som tar tag i ämnet att älska sin far. Ni som växte upp på 70 och 80-talet kan nog känna igen er. Min pappa jobbade mycket, men de stunder jag hade med honom när vi fiskade torsk eller satte upp förtält bara han och jag ihop betyder mycket idag. Precis som jag vill ge mina barn så mycket av mig jag bara kan idag för jag jobbar mycket jag med.

För några år sedan valde jag att ägna mer tid åt min familj eller dela mycket mer av mig och mitt intresse. jag har belyst det tidigare…De tror att vi bara fiskar.. men det är så mycket mer än så! Pappa behöver er!! Denna låt är skriven av min otroligt goda och gamla vän Hessam och ni hittar den på spotify här: https://open.spotify.com/track/4zjbtR… lyssna och njut.. många gånger!!!

DELA

Du gillar nog detta...

Nyttfiske Avsnitt 8 2012

1

Ett väldigt väldigt kort avsnitt följt av ett specialreportage bara för er, för att ni är den bästa publiken i hela världen! I avsnitt 8 får ni reda på vem som vann tävlingen HUR MYCKET FISKE ÄR DU, vi kollar

DELA

Robbo #43 – Swamp Liz världens coolaste portabla båt

37

Swamp Liz Sveriges Coolaste portabla båt Efter publika påtryckningar om Swamp Liz, min portabla båt från JNInnovations så tröttnade jag på att svara på alla meddelanden och frågor jag fick och bestämde mig för att skapa en lite VLOG om

DELA

Nyttfiske Avsnitt 7 2012 – Alabama rig

1

I detta avsnitt kolla vi lite närmare på Mangeboy´s Mr. Clive eller skakwobblern som den kallas i norrland, Vi testar en Alabama Rig, lottar ut spinnare från PAF.COM, Lär oss hur man gör en Drop-shot rig med en Texas-twist och

DELA